God kvalitet kan gøre et nej til et ja

mødelokaleVi knokler og kæmper på arbejdspladsen for at nå vores mål og give virksomheden den fremdrift den har brug for. Noget af det værste er så at tabe det hele på gulvet pga. teknik. Det kan være gamle skærme, slidte ledninger, dårlig elektricitetsforsyning eller andet, der gør tingene bare ikke virker.

Forstil dig en kæmpe mulighed banker på døren, du har fået fat i den travle investor der kan sætte sejlene for et banebrydende projekt. Denne type mand er oftest travl, og derfor skal præsentationen være knivskarp, hurtigt og informativ. Det hele kan klares ved hjælp af stikord og en powerpoint med nogle grafiske udtryk af visionen.

Men, hvad gør man så når den slidte elektronik står af, og ikke kan mere? Så mister man noget hos den investor, ikke kun de penge der kunne have sikret virksomhedens fremtid, men også den tillid man havde opbygget ved at få ham til at møde op.

Hold dig opdateret

For at forbygge bedst muligt for at ligende skal ske, gælder det om at holde sig opdateret på sine produkter. Dette betyder ikke nødvendigvis at der skal købes nyt udstyr hver gang en ny model kommer ud. Det kan dog betale sig, i længden, at smide lidt flere penge efter en dyre model, da kvaliteten oftest gør op for det, i sidste ende.

Har man et system der fungere ganske fint, men til tider springer af, kan det stadig bruges internt. Der ødelægger det ikke mødet eller lignende. Her kan det også være tanken om at skulle investere i dyre domme ikke lokker, og dermed kan det være man skal tænke på en helt anden mulighed.

Det er nemlig muligt at leje udstyr. På denne måde, kan du sikre dig at det hele virker og står som det skal, når der er udefra kommende. Eller bare til en større forsamling hvor det skal virke. Det er lige meget om det er skærme, projektorer, lyd. Alt kan lejes, sættes op, samarbejde og på denne måde er dit fokus kun at levere præsentationen.

Konstant udvikling

På marked der levere AV-produkter og andet til erhvervslivet, sker der hele tiden noget. Der er nye krav fra kunder, ny teknologi der skal tilpasses, og nye højder der skal nås. Det kan være svært at følge med, og ikke mindst at finde ud af hvornår man skal slå til.

Heldigvis er der masser af måde at følge med på. Har man ikke tiden til selv at følge trenden, så findes der rådgivere der står klar til at hjælpe. Her kan du beskrive dit behov, og på denne måde få afvide om du skal slå til nu, eller om den model der kommer om en måned vil opfylde alle dine behov.