5 Top Tips: Sådan Får Du Bedre Selvværd

confidence

Ens selvværd indgydes gennem hele sin ungdom.  I denne periode bliver man nogle gange kritiseret af sin familie, venner og samfundet, hvilket medfører til at ens selvværd formindskes. Lavt selvværd fjerner ens selvtillid og påvirker ens evne til at tage ordenlige beslutninger, helt ned på mindste plan – At forbedre ens selvværd er det første skridt til bedre selvtillid, og i sidste ende et lykkeligere liv.

Tag Pænt Tøj På

Ingen er mere bevidst om din fysiske fremtræden end dig selv. Når du ser pæn ud, så ændre det måden du håndterer dig selv og integrerer med andre mennesker. Dette er ikke ens betydning med at du skal bruge en formue på nyt tøj, men istedet for at købe meget billigt tøj, så køb mindre højkvalitetstøj.

Ha’ God Personlig Hygiejne

Sørg for at passe din personlige fremtoning. I fleste tilfælde, så kan der laves betydelige forbedringer ved at bade og barbere sig jævnligt, have rent tøj på, og børste tænder to gange dagligt.

Træn God Kropsholdning

Personer med fremadbøjet skuldre og sløve bevægelser, fremviser mangel på selvtillid. Disse personer udstråler mangel på lidenskab og  ofte betrækter dem selv som ikke at være  betydningsfulde.  Ved at træne god kropsholdning, så vil to automatisk føle dig mere sikker. Stå ret, hold hovedet højt og hold øjenkontakt. På denne måde giver du et mere positiv indtryk, og du vil være mere opmærksom.

Motioner Regelmæssigt

God kondition har en kæmpe indflydelse på ens selvtillid. Hvis man ikke er i god form, så føler man sig usikker og utiltrækkende. Derudover, når man træner forbedre det ens fysiske fremtræden, og du bruger din fritid konstruktivt. Ydermere, hvis du træner om morgen, så skaber du positiv momentum, som er vedværende heledagen.

Giv Tilbage Til Andre

Stil dig til rådighed som frivilligarbejder i dit lokalsamfund. Når man stopper med at tænke på sig selv, og fokuserer på at at hjælpe andre, så tænker man ikke på sine egne fejl. Derudover så vil dette også styrke dit selvværd.

Du kan læse mere om selvværd og måder at forbedre din selvtillid ved at klikke her