De fleste virksomheder kan drage fordel af erhvervsrengøring

Det er rigtig vigtigt i en virksomhed, at man går op i, at der er rent og pænt. Rent, fordi medarbejderne skal færdes i miljøet i mange timer om dagen, og pænt, fordi der skal være præsentabelt, når der kommer kunder på besøg i virksomheden. Og det kommer nok bag på dig, hvilke typer af virksomheder, som du rent faktisk kan få gjort rene ved hjælp af erhvervsrengøring. 

Det er rigtig nemt at få erhvervsrengøring, lige meget hvilken type virksomhed du har og hvor i landet du ligger. Det vil selvfølgelig altid være nemmest at få erhvervsrengøring i København, da der er mange udbydere netop dér, men du kan også få erhvervsrengøring i mindre danske byer.

Disse virksomheder kan få erhvervsrengøring:

Du tror det måske ikke, men det er faktisk de fleste typer af virksomheder, som kan få professionel erhvervsrengøring af deres virksomhed. Det handler blandt andet om:

Butikker

Du kan i høj grad få rengjort din butik, hvis du har brug for det.

Her kan du blandt andet få rengjort dit butikslokale, lager, toiletter, køkken, trapper, gange og eventuelle opholdsarealer.

Restauranter

Restauranter er en af de typer virksomheder, som især har brug for erhvervsrengøring. Både fordi det er en type virksomhed, som har mange kunder på besøg, men også fordi både kunderne og medarbejderne går rigtig meget rundt i lokalerne, og slæber skidt med udefra.

I restauranter kan du derfor med fordel få rengjort selve spiselokalet, køkkenet, lageret, køle/fryserummet, foyeren, trapper, gangarealer og lignende.

Institutioner

Du kan også få fordel af erhvervsrengøring i alle typer af institutioner, for eksempel børnehaver, vuggestuer, plejehjem, fritidshjem, skoler og lignende. Her er det især vigtigt, idet mange mennesker, og ofte mennesker med svagere immunforsvar som børn og ældre, færdes til dagligt.

I institutioner kan du få rengjort eventuelle stuer og værelser, køkkenet, badeværelser, trapper, gangarealer og opholdsstuer, og hvad I ellers har af lokaliteter.

Kontorer

Selvom det ikke umiddelbart virker vigtigt at gøre kontoret rent professionelt, så er det faktisk ret uundværligt, hvis du gerne vil have glade og raske medarbejdere.

På kontoret kan du derfor få rengjort selve kontorlokalerne, mødelokalerne, køkkener, lagerrum, toiletterne, foyeren og eventuelle trapper og gange.

Hoteller

Også hoteller kræver en grundig omgang erhvervsrengøring dagligt, og også helst flere gange dagligt. Her færdes rigtig mange mennesker, og folk betaler mange penge for at have et sted at slappe af – og man slapper ikke godt af, i beskidte omgivelser.

På hoteller bør I sørge for at inkludere både hotelværelserne, restauranten, køkkenet, lagerrum, badeværelser, foyeren, trapper, gangarealer og eventuelle konferencelokaler i jeres erhvervsrengøring.