En mand løser alle dine problemer

vvs

Hvis du står og skal have lavet husforbedringer, kan det være en god ide at benytte samme leverandør til at stå for alle udbedringerne. Det kan give økonomiske besparelser og hjælpe dig med at får renovationerne ført igennem hurtigere.

En hjælpende hånd

Skal du have udbygget huset, renoveret garagen, installere nyt badeværelse eller noget helt fjerde, skal du højst sandsynligt have hjælp til at udføre arbejdet. Her kan det betale sig at finde en leverandør som Leon Petersen til udfører alt arbejdet og måske også stå for fremtidige projekter.

Den måske mest åbenlyse grund, kan være de økonomiske besparelser som man kan hente, hvis man kun bruget et firma til at udføre hele projektet. Har man brug for flere ydelser og materialer kan det nogen gange lede til rabatter hvis man køber alt hos en mand. Derudover må det antages at loyalitet betaler sig og det kan spare dig penge i længden hvis du bruger samme leverandør.

Dertil kommer det, at have kontakt til en leverandør frem for selv at sammensætte et hold, højest sandsynligt vil spare dig for en masse kommunikationsbøvl. At skulle strukturere, hvornår hvem skal komme og arbejde kan give dig unødvendigt stress og lede til komplikationer, som en hovedentreprenør vil kunnen klare for dig. Han står for kontakten til de forskellige håndværkere og underleverandører og sørger for at arbejdet udføres i den rigtige rækkefølge og at der ikke bliver nogen uproduktive overlapninger.

Der er også en chance for at du ender op med et bedre resultat, hvis du har en mand til at overskue hele projektet. At have et gennemgående kendskab til processerne og produkterne kan hjælpe med at glatte komplikationer ud hvis en ny håndværker skal overtage en andens arbejde, eller installere et modul vedkomne ikke kender til.

Tillidsbåndet

Der ligger også et element af tillid, som kan opbygges over tid, hvis du benytter samme leverandør. Har du fundet en god håndværker som har leveret varen, er der ingen grund til at prøve at finde en anden håndværker til den næste opgave. Samtidig er det en fordel for håndværkeren hvis han kender dig, dit hus, din betalingshistorie osv. Der kan altså blive opbygget et form for tillidsbånd som kan gøre det nemmere at lave fremtidige projekter.

Så hvis du ikke har fået udnyttet dit håndværkerfradrag endnu, skal du skynde dig ud og find et firma som kan hjælpe med hjemmelige forbedringer og start med at bygge dit tillidsbånd i dag.