Få tips til hvordan du finder den optimale kopimaskine

shutterstock_101052826 (1)

Hvad er dit behov?

Det første du skal tage stilling til når du skal have en ny kopimaskine er at finde ud af hvad dit behov er. Her skal du tage stilling til hvor mange udskrivninger du i gennemsnit har om måneden. Dette skal passe med kopimaskinens månedlige kapacitet.

www.kopimaskinepriser.dk kan du finde flere informationer om kopimaskiner, samt få tilbud på aktuelle.

Du skal samtidig tage stilling til, hvor høj udskrivningshastighed din kopimaskine skal have? Hvis du fx ofte har brug for at printe mange sider af gangen, vil det være en fordel at vælge en kopimaskine med høj udskrivningshastighed. Udskrivningshastigheden svarer til hvor mange sider kopimaskinen udskriver i minuttet.

Hvilken størrelse papir har du brug for? Alle kopimaskiner kan udskrive i A4 størrelse, men har du også brug for andre størrelser, skal du huske dette når du ser på kopimaskiner, da det ikke er alle kopimaskiner, som kan rumme dette.

Hvilke funktioner vil du gerne have i din kopimaskine?

Det er også en rigtig god idé at overveje hvilke funktioner du gerne vil have i din kopimaskine, så du kan være sikker på at få den rigtige kopimaskine.

Med en trådløs kopimaskine behøver du ikke at have den koblet direkte op til en computer. På den måde er den nem at deles om på kontoret, da alle via trådløs internet kan være koblet på den.

Herudover skal du også overveje om du er interesseret i at din kopimaskine har et hukommelseskort, hvor du kan gemme kopieret dokumenter. På den måde behøver du ikke at have så mange papirer liggende, da du altid kan finde det på kopimaskinen.

Det kan også være at du udover at kopiere også gerne vil have andre funktioner. Du ønsker måske at kunne scanne eller at faxe også. Hvis dette har interesse, kan det være aktuelt at se efter en multifunktionsmaskine, som indeholder 4 funktioner. Kopiering, print, scanning og fax. Med disse funktioner har du alle dine kontormaskiner samlet i en. På den den måde behøver i kun at have en maskine til at stå og fylde på kontoret.

Hvordan finder jeg den bedste pris på min kopimaskine?

Når du har fundet ud af hvilket behov du har, samt hvilke funktioner du ønsker. Kan du begynde at se på at finde den rigtige pris til din kopimaskine.

Her vil det anbefales at du undersøger hvad den vil koste hos flere forskellige leverandører. På den måde kan du skabe et overblik over dine tilbud og finde den leverandør, som har den bedste pris.