Sydafrika

Sydafrika – en oplevelse for livet

Sydafrika

Den seneste tids terrorangreb mod Paris og København har for alvor blusset op i debatten omkring religion. For de vestlige lande er det et spørgsmål om ytringsfrihed, hvor det for andre lande er et spørgsmål om krænkelse af religiøs overbevisning. Sådanne konflikter er dog langt fra nye. Den mest markante til dato fandt sted i Sydafrika og kendes som apartheid. Skyggen af det nu forældede apartheid-styre gør, at en rejse til Sydafrika er en rejse for livet.

En ubeskrivelig oplevelse

Netop på grund af dets frygtelige fortid er Sydafrika et land, som gemmer på mange oplevelser. Det er således en destination som er alle pengene værd. Særligt er det imponerende at komme ned til et land, som tidligere har været i så massiv splittelse, men som nu er et velfungerende samfund.

En rejse til Sydafrika kan således også sætte de religiøse konflikter, som jævnligt blusser op, i perspektiv. Det er en bekræftelse af, at sådanne debatter ikke skal have lov til ‘at vinde’ og at selv den mest håbløse situation kan vende på en tallerken.

Er du historisk interesset, kan en rejse til Sydafrika således være en berigende oplevelse.

Nutidens Sydafrika

Apartheid endte, takket være Nelson Mandela, i 1990-1991 og det er således mange år siden, at landet var delt. Derved kan apartheidstyret ikke mærkes på Sydafrika idag. Således kan ferien ligeså vel bestå af Safari eller vinture, som landet i stor stil er blevet kendt for.

Det er altså et stimulerende land, hvad end du er interesseret i historie, vin, kultur eller natur. Der er rig mulighed for at opleve en masse og komme væk fra den tragiske virkelighed, der har ramt Europa den seneste måned. Det er ligeledes en god mulighed for at komme væk fra hverdagens stress og jag.

Er du ikke typen, der tager til takke med Danmarks flade struktur og minimale natur? Så er Sydafrika helt sikkert et besøg værd!

Hvordan oplever du så Sydafrika?

Der er en række rejsebureauer, der tilbyder en række forskellige rejsetilbud til Sydafrika. Et af disse er Kipling Travel. Her har du mulighed for at skræddersy din rejse, således at du får netop de oplevelser ud af det, som du ønsker. Du har ligeledes mulighed for at blive ledsaget af en lokal – eller dansk guide, hvormed du har bedst muligt udgangspunkt for at få den optimale oplevelse ud af din rejse.

Med en skræddersyet rejse får du mulighed for kør-selv-ferie, hvilket giver dig maksimal frihed. Er du typen, der gerne vil se nogle historiske levn fra den frygtelige apartheid, er denne mulighed således oplagt. Er du mere til den ‘turistede’ tilgang til Sydafrika, kan Kipling Travel ligeledes stå for denne.

Sydafrika er i sande en 1oplevelse for livet, uanset hvilke briller du har på!