Nyt kontor med stil

The-Office-Greville-Office-Space-2-smaller-940x407Hvad skal man købe når et nyt kontor skal sammensættes? Findes der en form for kontorstartkit, og hvorfor skal det være så dyrt at købe nye møbler? Det kan ofte være lidt af en af en jungle at etablere sig med et nyt kontor. Spørgsmål er der mange af i den forbindelse. Kontorzonen forsøger med sit unikke koncept at komme startvanskelighederne til livs.

 

Hvilke møbler?

Når man indretter et kontor skal de møbler, man bruger mest til hverdag naturligvis være repræsenteret. Dette vedrører borde, stole, reoler, pengeskabe, skabe, arkivskabe, lamper mv. Indenfor hver type møbel findes igen mange forskelligge typer, der kan sætte hvert sit præg og atmosfære på kontoret. Igen skal man gøre op med sig selv om kontoret skal indrettes boheme agtigt, med åbne dekorative landskaber, eller om man blot ønsker et praktisk indrettet kontor, med det mest basale. Et praktisk kontor kan ligeledes fremstå klassisk, stilrent og minimalistisk. Hos kontorzonen tilbyder de endda at opkøbe møbler fra konkursramte virksomheder, således at omkostningerne ved etableringen af sit første kontor, kan holdes til et minimum.

I det følgende er lavet en oversigt over de vigtigste møbler der skal være på et kontor.

 

Borde

Der findes 3 typer borde man skal forholde sig til

  • Kontorborde
  • Cafeborde
  • Mødelokaleborde

Alt efter behov er det muligt at indrette kontoret med alle tre typer. Dette afhænger naturligvis af kontorets størrelse og antal ansatte, men en hovedregel er, at alle medarbejder bør få deres eget kontorbord, ligesom der i et kontorlandskab bør være et sted hvor der kan afholdes møder.

Bemærk at når det rigtige kontorbord skal vælges, skal du gøre op med dig selv om det skal være et hævesænke bord eller om bordet skal være af almindelig bord karakter.

Stole

Det store spørgsmål er nu, hvilken type stol der passer bedst til det bord, du vælger. Her findes:

  • Kontorstole med hjul
  • Kontorstole uden hjul
  • Konferencestole

Det kan være super praktisk at bruge kontorstole med hjul ved kontorarbejdet, da undersøgelser viser at det effektiviserer folks gåen frem og tilbage fra skrivepladsen. Endvidere skal der så overvejes om kontorstolen skal have ryglæn eller ej.

 

Reoler og skabe

Her står valget mellem følgende:

  • Montana reoler
  • Dueslag
  • Reol med låger

Når reoler og skabe skal vælges er det nødvendigt også at tage stilling til, hvor mange rum man har behov for. Herudover er det en god ide at vurdere om der skal være låge på skabende eller ej.  Er de ting man har på kontoret noget man gerne vil gemme væk er det naturligvis en god ide at tilkøbe lågen. Dette kan også være effektivt da det holder støv ude.