Rejs til Zanzibar for en charter

DCF 1.0

Det er slut med dårlige undskyldninger som at “oplevelsesrejser er for dyre” og “det har vi ikke råd til”. Oplevelsesrejser til Tanzania og Zanzibar  rammer på mange måder samme prisniveau som en luksuscharterrejse til Mallorca eller Gran Canaria.

Stabile rejsemønstre

Danskerne har længe haft meget stabile rejsemønstre, hvor lande som Spanien og Italien topper på listen over mest populære rejsemål uden for Danmark. Tal fra dansk statistik viser at særligt charterrejser og storbyferier præger præferencerne for ønsket destination. Disse lande har ligget stabilt i svinget siden 2013, og over en fjerdedel af danskerne rejser hvert år på charterferie. Det skal der laves om på. Oplevelsesrejser giver mere med hjem end en charterrejse gør. På en oplevelsesrejse er det nemt at koordinere oplevelse med afslapning, og man har på mange måde gjort sig bedre fortjent til afslapningen efter et oplevelsesrigt ophold.

Billigere end du tror

I takt med at verden bliver mere globaliseret, er det også blevet billigt at rejse til fjernere kyster end de europæiske. En luksuscharterrejse kan nemt ramme et niveau for to personer, der overtiger 20.000 pr. mand. Her er all inclusive, udflugter og guide naturligvis taget i betragtning. Men vidste du, at netop disse features også indgår i en oplevelsesrejse – ikke som en ekstra omkostningen, men som en naturlig service, for at du kan få den bedst mulige rejse. Med Kipling Travel er et muligt at komme til Zanzibar for 12.000 pr. mand. Forholdende er luksus og morgenmad er inkluderet.

Billige leveomkostninger

På en rejse til Zanzibar vil leveomkostningerne være markant mindre end de er på f.eks. Gran Canaria. Priserne på de spanske ferieøer har efterhånden ramt et niveau der minder utroligt meget om det niveau vi har i Danmark. De ved hvad de kan tillade sig at tage for en is eller paella, mens priserne i Østafrika til tider er skræmmende lave. Tal viser at med et forbrugerindex på 100 ligger Tanzania på kun 54,88, mens Spanien rammer et forbrugerindex på 83,14. Så på trods af omkostningerne ved første øjekast virker dyrere i lande der liggere længere væk, er der stor garanti for at rejsen på mange måder kan ramme et niveau der matcher en luksussommerferie til Spanien eller Italien.

Unikke oplevelser

Oplevelserne på en oplevelsesrejse er langt mere autentiske, da disse områder ofte er mindre turistede end strandene på Mallorca. Ved Zanzibar findes flere forskelllige øer. Nogle er beboet, andre er ikke. De der er beboet af få mennesker, har ofte indrettet deres ø til at kunne give dig den ultimative oplevelse. Med minimal elektricitet på disse øer er der således rig mulighed for at begive sig i kast med at tælle stjerner – en umulig opgave ved strandkanten og de dertilhørende palmetræer.