hjaelp-til-dyrlaegeregning

Hvad gør du, hvis din hund eller kat bliver akut syg

hjaelp-til-dyrlaegeregning

Er du katte- eller hundeejer, kan du komme i den situation, at din kat eller hund akut kan komme til skade eller blive syg. Det er en hjerteskærende situation, som
de fleste kæledyrsejere frygter at stå i. I akutte situationer handler det selvfølgelig om at komme til dyrlægen hurtigst muligt, men det kan hurtigt udvikle sig til at blive en dyr fornøjelse.

Hjælp til dyrlægeregningen

Mange katte- og hundejere har måske allerede i deres budget medregnet regelmæssige besøg hos dyrlægen i forbindelse med f.eks. vaccination, tandpleje, sundhedstjek og lignende. Men det er svært at tage højde for situationer, hvor din hund eller kat pludselig bliver syg eller kommer til skade.

Det kan tilmed være så bekosteligt, at det lagte budget ikke dækker udgiften. I sådanne situationer, kan det være en hjælp at låne penge. Med et minilån, som Zaplo.dk tilbyder, kan du nemt få en økonomisk håndsrækning, så du slipper for at spekulere over, hvordan du skal få råd til dyrlægeregningen.

Du står måske sidst på måneden og har ikke luft i budgettet til at betale før til den første måneden efter. Det kortfristede lån er ideelt, da du så bare kan afbetale, når din løn går ind på kontoen, og du skal ikke pines med at din elskede hund eller kat går og lider.

Et årligt sundhedstjek er en god vane

Som hunde- eller katteejer er din bedste vens ve og vel vigtigt. Tidligere var det obligatorisk med et årligt sundhedstjek, i dag er reglerne på området ændret. Hvor ofte dyrlægen skal foretage sundhedstjek afhænger nu af race, smitterisiko osv.

Det er generelt en god idé at sørge for et årligt sundhedstjek hos dyrlægen også selvom anbefalingerne er ændret. Et enkelt tjek er desværre ikke nogen garanti for, at din hund eller kat holder sig sygdomsfri. Derfor er en regelmæssig kontrol en god ide for at forebygge og for at opdage sygdomme i tide.

Det er ikke sikkert, at du selv opdager, hvis din hund eller kat bliver syg, selvom du kender din hund eller kat rigtig godt. Dyrlægen har et andet sæt briller på og kan derfor opdage ting, som du måske ikke selv ville have set.
Jo tidligere i forløbet en sygdom opdages, jo bedre er du og din bedste ven stillet. Derfor bør du ikke vente, hvis du har mistanke om, at noget kan være galt.