kaffeautomat

Så kom dagen!

kaffeautomat

Ja så kom den dag som alle frygter – kaffeautomaten gik i stykker! Dagen startede som alle andre dage, men hen ad morgenen stod kaffeautomaten simpelthen af. Dette resulterede i mindre arbejdsoprør, hvor folk nærmest mente det var umuligt at arbejde uden kaffe.

Det er utroligt hvor meget kaffe egentligt betyder for folk og hvor stor en påvirkning det har på selv dem der ikke drikker kaffe, at kaffeautomaten nu ikke virker. Det virkede næsten som om at det, at der nu ikke var adgang til kaffe gjorde alle til kaffedrikkere. Der måtte altså aktivt gøres noget.

Fluks og smart som jeg nu engang vil mene jeg er valgte jeg at forhører mig med Google, omkring mine muligheder. Jeg stod nu mellem valgene om at servicere vores kaffeautomat eller investere i en helt ny og her faldt valget på en ny og lækker automat.

At finde den rette leverandør

Jeg fandt hurtigt ud af, at det at finde den rette leverandør er noget af en opgave. Der er et væld af forskellige udbydere, som alle har forskellige priser og typer af maskiner. Jeg valgte dermed at benytte mig af kaffeautomatpriser.dk hvor det var muligt at indhente op til fire tilbud på kaffeautomater.

Jeg tænkte nemlig, at det måtte være en smart ide at indhente flere end et tilbud. På denne måde sikrede jeg mig, at jeg fik den bedste pris og den bedste kvalitet. På kaffeautomatpriser.dk kan man derudover læse en masse om kaffe og kaffemaskiner.

Nogle af de krav vi havde til kaffeautomaten var følgende:

  • Mulighed for flere varianter af kaffe, te og kakao
  • Brygning af mere end 50 kopper kaffe om dagen
  • Hurtig brygning af kaffe
  • Et stilrent og minimalistisk design

Hvad så nu?

Vi står nu i den situation, at vi har modtaget tre tilbud på kaffeautomater og næste step er derfor at vælge tilbud. Jeg vil anbefale alle at gøre brug af sider som den omtalt her i indlægget da mine erfaringer er gode. Jeg har ikke kun sparet tid på at indhente tilbud med jeg har klart også sparet penge. Da de fleste tilbud er bedre end dem, som jeg har kunne finde online.

Nu ser jeg bare frem til at kaffekrigen stopper og der endnu er fred på arbejdspladsen. I mellemtiden må vi nøjes med instantkaffe, hvilket ikke falder i alles gode jord.