Sådan opnår du den nemmeste affaldshåndtering ved dit næste byggeprojekt

Har man evnerne til det, kan det være en stor økonomisk fordel at klare private renoveringer eller byggeprojekter. Det vil altid være billigere da det kun er materialer der skal betales for og ingen arbejdskraft der skal betales til. Dog ender man sandsynligvis med at stå tilbage med enormt meget byggemateriale i den ene eller den anden form, som skal fjernes. Her kan det være en udfordring, hvis man kun har en bil til rådighed, og står med flere tons bygge affald der skal smides ud. Der er dog hjælp at hente hos firmaer som Junkbusters, der nemt kan hjælpe med affaldshåndteringen.


Junkbusters kan tilbyde flere former for affaldshåndtering, som vil gøre dit byggeprojekt langt mere overskueligt. Tager man sig ikke af affaldet løbende vil det bare hobe sig op og ende med at være en tidskrævende proces at tage sig af. Gennem firmaer som Junkbusters kan dette undgås ved at tage brug af flere forskellige muligheder, som vi her i indlægget vil snakke om.

Big Bags

Big bags, eller såkaldte junkbags er en nemt måde at håndtere de mange tons affald der kan forekomme ved et byggeri. Big bags er store poser der er utrolig slidstærke, så de kan klare forskellige former for affald. Ved brug af big bags kan man gøre byggeprojektet langt nemmere ved let at kunne smide og sortere affald. Big bags kan placeres flere steder i eller udenfor huset hvor der arbejdes, og således gøre afstanden kortere når der skal slæbes affald ud. Ved brug af big bags er der også penge at spare, da det er lettere at sortere affaldet og dermed skal der ikke betales for affaldsortering senere. Big bags er dog kun lavet til at håndtere mindre stykker affald, som murbrokker, sten eller andet kompakt materiale. Større stykker affald som store bjælker eller loftplader kan ikke så nemt proppes ned i en big bag og derfor findes der andre muligheder til dette.

Affaldscontainer

Står man med et projekt der vil resultere i store stykker affald kan man her overveje at bestille en affaldscontainer. En container kan indeholde store mængder affald og er en nem løsning til at disponere sit affald under et travlt byggeprojekt. Ligesom Big bags, kan en affaldscontainer bestilles til afhentning når som helst for et rimeligt beløb. Derved er der meget dyrebar tid at hente ved ikke selv at skulle transportere affaldet til forbrændingen. En container kan også lejes i kombination med big bags, og på den måde undgå at betale for affaldssortering som der ellers kan forekomme når man fylder en container op.