Råd til hus

Sådan låner du penge online

Der er i dag mange muligheder for at låne penge. Det kan ske hos både de traditionelle banker, men også på internettet. Søger du på internettet efter lån penge online, vil utallige af låneudbydere dukke op, og det kan for mange derfor være lidt af en jungle at finde rundt i. Når det kommer til stykket, er det dog ganske nemt at lån penge online. Du kan herunder få hjælp til, hvordan du gør dette.

Fordele ved at låne penge online

Det eneste du skal bruge for at låne penge online er adgang til internettet samt et gyldigt NemID. Du kan derfor låne penge uanset hvor i verden du befinder dig og alle døgnets 24 timer. Det kan ske via din computer, din smartphone eller din tablet.

Det gyldige NemID skal du bruge til at underskrive låneaftalen. Når du underskriver med NemID kan låneudbyder identificere dig som låntager samt foretage en kreditvurdering. Denne kreditvurdering er ikke lige så omfattende, som den er i banken. Når du låner penge online har du langt større mulighed for at blive godkendt til lånet, end du har, hvis du ønsker at optage et lån i din bank. Denne type lån kan du bruge på lige det, du vil. Du står ikke til ansvar for, hvad de lånte penge skal bruges til, og du skal heller ikke stille sikkerhed for lånet. Det er derfor både en nem og hurtig låneproces.  

Låneprocessen ved online lån

Når du ønsker at låne penge på internettet foregår alt online. Det vil sige alt lige fra valg af låneudbyder, udfylde låneansøgningen, få svar på låneansøgningen samt få pengene indsat på din bankkonto. Det kan variere fra låneudbyder til låneudbyder, hvordan låneprocessen forløber. Ofte forløber den dog som følgende:

  1. Valg af låneudbyder
  2. Udfyld låneansøgning
  3. Underskriv med NemID
  4. Få svar på din låneansøgning
  5. Få pengene indsat på din bankkonto

Selve låneansøgningen tager kun få minutter at udfylde. Det er blot med relevant information omkring dig selv såsom navn, adresse, indkomst, udgifter, kontooplysninger og lignende. Når du underskriver med NemID, er det med til at gøre låneansøgningen langt hurtigere. Du vil få svar på din låneansøgning i løbet af kort tid. Der kan gå mellem 1 og 15 minutter alt afhængigt af låneudbyderen. Bliver du godkendt til lånet, vil pengene blive indsat på din bankkonto i løbet af et par timer eller højst 2 dage. Dette afhænger igen af, hvilken låneudbyder du vælger.