Endelig er drømmebilen i hus!

Det var et spørgsmål om tid, og kroner selvfølgelig, om hvornår jeg endelig ville investere i min drømmebil. Nu kan jeg endelig se på det smukke vidunder hver dag, og min tur til og fra arbejde er pludselig blevet meget sjovere. Til gengæld stejlede forsikringsselskabet efter jeg havde købt den nye bil.

Jagten på en ny bilforsikring

Jeg havde naturligvis længe vidst hvor meget jeg måtte låne i banken for at købe min nye bil, men jeg var ikke forberedt på at mit forsikringsselskab ville stejle som de gjorde. Den pris de kunne tilbyde mig var så ekstrem, at jeg gik på jagt efter en bilforsikring, der faktisk også var til at betale.

Efter lidt søgen på nettet efter gode tilbud, fandt jeg mikonomi.dk hvor jeg kunne få et hurtigt overblik over billige bilforsikringer. Alle bilejere jeg kender anbefaler nogle forskellige selskaber, og det er svært at huske hvem der har sagt hvad om hvilket selskab – så oversigten var virkelig brugbar.

Efter at have undersøgt selskaberne lidt, udfyldte jeg en formular direkte på siden, der lovede mig at få nogle tilbud på en billig bilforsikring. Som lovet ringede de nogle dage efter med tilbud der var meget bedre end det mit eget forsikringsselskab kunne tilbyde mig.

Min anbefaling til dig

 

 1. Hvis du har en drøm så gå efter den
  Ja, det er altid dyrere end man havde regnet med, men jeg fortryder ikke på ét tidspunkt at have investeret i min absolutte drømmebil efter mange års opsparing og research. Du må følge dit hjerte!
 2.  

 3. Undersøg dine muligheder
  Ikke alle forsikringsselskaber er vilde med, at forsikre biler der er dyre, store og har mange hestekræfter. Det er dog ikke alle forsikringsselskaber der er lige dyre, så det kan virkelig betale sig at undersøge de forskellige priser.
 4.  

 5. Kom afsted og kør ordenligt!
  Selvom du pludselig har en motor der kan sparke når den skal, så skal du naturligvis passe på dig selv – og ikke mindst dit nye vidunder – i trafikken. Så holder den gode oplevelse lidt længere, og du kan stolt fremvise din drømmebil, uden ridser og buler.