Virksomhed

Unik dansk service-side tilbyder skræddersyede tilbud til erhverv

Hvor går du hen, når du vil have enkel og hurtig service. Når du vil sammenligne tilbud og priser på dine produkter gratis og uforpligtende. Du går til Ekspertvalg.dk. Hos Ekspertvalg.dk er missionen at guide dig som forbruger til de førende leverandører og konkurrencedygtige priser på udvalgte produkter til din virksomhed og erhverv.

Som stærk spiller på Skandinaviens B2B markedsplads har de gjort deres del af forarbejdet, så du både kan spare tid på research og penge på produktet. På siden får du overblik over den fulde pallette af produkt- og serviceydelser til din virksomhed og erhverv. Det gælder uanset om du søger tilbud på en kaffeautomat til din virksomhed, juridisk hjælp i en sag om inkasso eller skal have ny hjemmeside. 

Deres arbejde bygger på et løfte om, at du kun betaler, hvis du beslutter dig for at købe produktet gennem en af deres leverandører. Indtil da er servicen ganske gratis og uforpligtende. De samarbejder med leverandører på tværs af brancher inden for restauration, detail, transport, service, IT og meget mere. Tilsammen sikrer de dansk erhvervsliv med at finde de nødvendige leverandører inden for udvalgte produktkategorier.

Sådan fungerer det

Ønsker du at indhente et tilbud på produkter til din virksomhed, er det ganske ligetil. Når du indhenter tilbud på et produkt får du op til 4 tilbud til sammenligning og muligheden for at spare op til 30%. Tilbuddet er 100% gratis og uforpligtende og er udarbejdet på tværs af landsdækkende, lokale og certificerede leverandører.

Kontakten mellem dig som kunde og de forskellige leverandører foregår således at din forespørgsel sendes ind til Ekspertvalg.dk gennem kontakformularen. Herfra matcher de din henvendelse med relevante leverandører på markedet og forhandler de konkrete tilbud tilbage til dig ud fra dine specifikke krav. Ved at tilbyde et udvalg af produkt-tilbud til sammenligning giver det dig som forbruger større gennemsigtighed på de forskellige produkter på markedet. Samtidig slipper du for at gennemgå samtlige udbydere på markedet, før du har fundet frem til den rette løsning.

Sammenligningstjenester er blevet en udbredt forretningsmodel, da den er en win-win løsning for alle parter, særligt for dig som kunde. Leverandørerne er samtidig bevidste om, at de er i konkurrence og der er derfor rig mulighed for at indhente gode tilbud på din produktløsning – skræddersyet efter dig eller virksomhedens behov.