Spar mange penge når du renoverer eller bygger til

Har du længe leget med tanken om at få ordnet noget derhjemme. Det kan være at få renoveret det gamle værelse, som ser ud som da du flyttede ind? Eller trænger dit sommerhus til en overhaling? Du er ikke alene. Men hvis du som mange andre har hænderne skruet forkert på, står du overfor en ordentlig mundfuld. Det gør det heller ikke bedre, at du ingen erfaring har med bygge -eller renoveringsprojekter.

Slap af og lad andre gøre arbejdet for dig

I stedet for at gøre at det hårde arbejde, vil det da være nemmere at gøre brug af billig arbejdskraft til at få klaret opgaven. Især når du ikke er særlig byggeteknisk anlagt.
Desværre er håndværkere i Danmark dyre sammenlignet med fx Østeuropa. En dansk håndværker koster op til tre gange så meget som en polsk håndværker.
Dette vil selvfølgelig være forskelligt fra fag til fag, men er en god tommelfingerregel.

Selvom at der er sådan en stor forskel i prisen, afspejler det sig dog langt fra i resultatet!

Billig arbejdskraft fra Østeuropa leverer et ligeså godt stykke arbejde som danske håndværkere. Årsagerne til forskellen i prisen skal findes i den polske økonomi, som skaber et lavere lønningsniveau i landet.

Brug pengene du sparer på noget du altid har ønsket dig!

Gør brug af østeuropæisk arbejdskraft ved diverse byggeopgaver, og brug de penge du sparer på noget du længe har ønsket dig. Dette kan være et nyt TV til at pryde den ellers tomme væg i stuen, eller en rejse til Maldiverne. Det kan også være at en motorcykel vil klæde den nyrenoverede garage, hvem ved?

Sådan indhenter du tilbud på østeuropæisk arbejdskraft

Der findes mange virksomheder i Danmark, der formidler østeuropæisk arbejdskraft, og det kan være svært at finde rundt i alle de forskellige tilbud. Heldigvis har WORKPRO været på markedet i mange år, og har vist sig at være en af Danmarks bedste formidlere af østeuropæisk arbejdskraft.

Hvis du er nervøs for at anvende udenlandsk arbejdskraft til dit byggeprojekt, så kan du tage det helt roligt da WORKPRO er kvalitetssikrede og sikrer blandt andet;

  • Konstant tilsyn
  • Fleksibilitet
  • Overholdelse af deadlines
  • Yderst konkurrencedygtige priser – timepris på 135,- DKK
  • Professionelle og erfarne håndværkere

Desuden holder WORKPRO sig løbende opdaterede vedrørende regler og love inden for området. Dette betyder at deres medarbejdere altid opholder og arbejder lovligt i Danmark.