Modeller, som er fyldt tre år

Nellemann Leasing har lavet en liste på en række forskellige bilmodeller, der er fyldt tre år inden for de sidste par måneder. Årsagen til at netop tre år er interessant, skyldes de danske afgiftsregler, der gør det særligt fordelagtigt at flexlease. Dette gælder i forhold til beskatningen samt den månedlige ydelse.

BMW 4-serie Coupé

Coupéversionen af 3-serien er blevet afløst af en ny BMW 4-serie. I slutningen af 2013 blev denne model introduceret, hvilket gør den over tre år. Udover den almindelige coupé-serie kan modellen også fås som Gran Coupé, hvor den har fire døre. Denne model fylder dog først tre år senere i år.

BMW X5

I november 2013 blev den nyeste version af den populære BMW X5 introduceret. Der er ikke tale om et facelift af den foregående model fra 2007 men en helt ny model. Bilen kan fås med henholdsvis fem eller syv sæder. Derudover er der mulighed for at vælge mellem forskellige motorvarianter, dog er de mest populære 30d og 40d. Men den kan også fås med 381 dieselheste i en M50d udgave.

Land Rover Range Rover Sport

Land Rover Range Rover Sport er fyldt tre år, og ligesom med BMW X5 er der tale om en ny model og ikke et facelift. Den kan både fås i en diesel V6 og V8 udgave, og hvis det skal være heftigere, fås den også med 510 hestekræfter i en benzin V8 Supercharged udgave.

Mercedes Benz CLA45 AMG

CLA-klassen er en form for coupé-version fremstillet på A-klassen. Udbuddet af almindelige motorvarianter er stort på denne model, som blevet lanceret i medio 2013. Ønsker du derimod en AMG variant, skal du længere hen på året. Dog er en CLA45 AMG værd at se efter, da denne har AMG-pakken samt 360 hestekræfter.

Porsche Macan

Porsche Macan må siges at være lillebror til Porsche Cayenne. Den mindre og mere familievenlige SUV er den første af sin slags. Udover at være familievenlig er den også sporty og god at køre. Da den blev produceret i april i år 2014, fylder den først tre år til april – vi synes dog, at den trods alt skulle have en plads på denne liste.

Er du på udkig efter en bestemt model eller måske én af ovenstående modeller, står Nellemann Leasing altid til rådighed. På deres hjemmeside har de altid mere end 150 akutelle tilbud til dig.