Seat Ateca – vinderen af AutoBest 2017

Går du efter at privatlease en ny bil, bør du tage et kig på den nye Seat Ateca. I år var det Seat Ateca, der løb af stablen som årets bil 2017, tæt efterfulgt af den flotte Peugot 3008 SUV. Det var dommere fra 31 forskellige nationer i Europa, herunder Danmark, der gav stemmer til den bedste bil til prisen. Det er første gang nogensinde, at Seat vinder en pris fra AutoBest og årsagen er klar.

Du kan læse mere om, hvad der gør bilen attraktiv i dette indlæg, og hvordan du selv kan få råd til den.

Bilens komfort

Et af de kriterier der blev kigget på var bilens komfort. Bilens førersæde er fleksibelt med dets flere justerbare muligheder. Rettet kan ligeledes justeres og du mærker intet til vibrationer, når du er ude og køre. Så uanset din størrelse kan du have glæde af at sidde i bilen. Derudover var der fin benplads på bagsæderne og en god lofthøjde.

Bilen har også hos flere anmeldere, været anset for at være sikker og komfortabel. Motoren trækker godt i de lave omdrejninger, og flyder mindre i sving bl.a. på grund af dens affjedring. Bilen kan fås med:

  • turbobenzinmotor (TSI) eller turbodiesel motor (TDI)
  • forhjul- eller firehjulstræk
  • med manuel gearboks eller DSG

Derudover er der en lang række andre tilvalg, hvilket gør bilen meget alsidig. Alsidigheden var et af de kriterier den scorede højest på, hos AutoBest. For at se pointfordeling mellem dette års finalister, kan du kligge ind på www.autobest.org.

Sikkerhed

Bilen har fået uddelt fem stjerner fra NCAP, hvilket gør bilen særdeles sikker. Ved NCAPs testprogram scorede den højt på sikkerheden, bl.a. ved kollision mod fører og passager. Dette er særdeles godt klaret da man her for nylig hos NCAP, har valgt at øge antallet af tests. Ligeledes er der også blevet hævet for standarden af sikkerhedsgodkendelse.

Pris

Prisen var et andet kriterie der blev dømt på hos AutoBest. Hos din Seat forhandler kan du få den billigste model, der i sin klasse går under navnet Reference. Med dens nypris på 255.900 kr., ligger Ateca’en stærkt på markedet. Men det kan være langt billigere for dig, hvis du vælger at finde et leasingfirma. Med en førstegangsydelse på 12.500 kr. er det en pris der er til at overkomme. Ydelse pr. måned ligger på 4000 kr. med en leasingperiode på 36 måneder.

Men har du brug for at skrabe de sidste penge sammen, kan en mulighed være, at låne online. Låner du online f.eks. hos Lendon.dk, kan du ansøge på et minut og få en fleksibel afbetaling.

 

Kilder:
http://autobest.org/the-new-seat-ateca-wins-autobest-2017/
http://www.lt-biler.dk/Nyheder/Vis/?id=25713
http://www.leasingcar.dk/privatleasing/Seat-Ateca/1,0-TSI-115HK-Ref-5d