SuperGrus – Super Levering

Siden 2009 har det hurtigtvoksende skraldefirma Junkbusters udelukkende beskæftiget sig med bortskaffelse af sine kunders byggematerialer og affald. Nu kan folkene bag firmaet også kalde sig for leverandører af byggematerialer og kan findes under navnet SuperGrus.

Med SuperGrus følger selvfølgelig samme høje kvalitet af materiale og service, som vi kender det fra Junkbusters. Du kan nemt bestille netop de materialer som du har brug for til dit projekt og få det hele leveret direkte til den aftalte adresse.

Kvalitetsmaterialer leveret med et klik på musen

SuperGrus leverer materiale til både erhverv og privat og kan bestilles i langt størstedelen af Danmark. Kvaliteten af produkterne er altid i top, da firmaet udelukkende samarbejder med landets bedste leverandører.

Om det er sten, grus eller sand gør ingen forskel, hos SuperGrus får du materialerne til din hoveddør indenfor tre hverdage. Skal du bruge dem før eller efter, hjælper SuperGrus selvfølgelig også med en løsning for at imødekomme dit behov.

Én samlet løsning

Står du overfor en renovering eller et større byggeprojekt, så burde du overveje at slå vejen forbi www.junkbusters.dk. Her kan du bestille flere forskellige løsninger til bortskaffelse af dit affald og samtidigt bestille de byggematerialer du skal bruge i dit projekt.

Du kan altså vælge at slippe for det hårde arbejde og samtidigt bevare overblikket, da alt bliver ordnet i én og samme løsning. Samtidigt skåner du på denne måde miljøet takket være firmaets professionelle, bæredygtige og anerkendte løsninger.