Bredbånd erhverv

Bredbånd erhverv – sådan får din virksomhed sikkert internet

Der findes bredbånd erhverv og bredbånd møntet på privatpersoner. Disse to former for netværk stiller forskellige krav til leverandører og netudbydere. Mange erhvervsvirksomheder baserer deres forretning på en solid og sikker bredbåndsforbindelse, der så vidt muligt garanterer, at forretningskritiske data ikke bliver kompromitteret. Dette stiller store krav til et stabilt, sikkert og robust netværk.

Beskyttelse af dataforbindelser mod indtrængen

Et sikkert mobilt bredbånd har flere bestanddele. Det er først og fremmest vigtigt, at dataforbindelsen er beskyttet mod indtrængning. Indenfor bredbånd erhverv segmentet kan det være alarmer eller måleudstyr forbundet via mobilt bredbånd, der skal beskyttes.

Her nytter det ikke noget, hvis hackere og skiftende internetvira kan snige sig ind ad bagdøren, fordi bredbåndsudbyderens M2M-løsninger i form af routere og andet hardware ikke er konfigureret sikkert nok. Bredbånd erhverv er derfor et produkt, hvor erhvervsvirksomheder skal være meget omhyggelige med, hvilken internetudbyder de vælger.

Bredbånd erhverv – vælg et eksklusivt netværk

Erhvervsvirksomheder kan let komme til at begå den fejl, at de køber en forholdsvis billig og helt almindelig bredbåndsforbindelse af en type, som også benyttes af privatpersoner i stort antal. De fleste brugere af mobilt bredbånd har typisk et begrænset internetforbrug, men der er på de store udbyderes mobile bredbånd også altid et stort antal privatpersoner, der streamer, fildeler og downloader i den store stil, og dette kan belaste netværket og være en stor udfordring for erhvervsvirksomheder, der er afhængige af et pålideligt bredbånd erhverv-produkt.

Undgå overbelastning af bredbåndet

Bredbånd erhverv løsningen skal også helst være et set-up, der kan yde beskyttelse mod en pludselig stor stigning i lokalt internetforbrug. Det kan for eksempel være, at der løber en festival eller en sportsbegivenhed af stablen i nærheden af det sted, hvor du har nogle af dine M2M-installationer sat op.

En tusindtallig skare af almindelige mobilbrugere med iPhones, Samsung’ere, Huawei’s eller andre devices kan nemlig sagtens få et selv et meget robust, trådløst internet til at svigte eller helt at falde ud. Og det duer ikke, hvis en erhvervsvirksomhed er afhængig af, at dens installationer rundt omkring i landet leverer stabile data til virksomheden hele tiden og dagen lang.

Find den rette internetudbyder af bredbånd erhverv

Hvis du administrerer en erhvervsvirksomhed med et stort behov for et sikkert og stabil mobilt bredbånd og dermed et godt bredbånd erhverv produkt, så findes der forholdsvist få udbydere på markedet. En af de mest kompetente bredbåndsudbydere er Net1. Net1 har et helt unik og meget stabilt bredbåndsprodukt, der har sin rod i, at de faktisk selv ejer deres netværk. Virksomheden benytter nemlig det oprindelige NMT-netværk, som opererer på 450 MHz-frekvensen, og det gør hele forskellen.

Mobilt bredbånd til forsyningen

Net1 har faktisk ifølge neutrale målinger både Danmarks og Skandinaviens bedste og bredeste dækning. Net1’s superrobuste netværk kan faktisk levere bredbånd og stabil internetforbindelse i helt op til 60 kilometer fra hver mast. Denne ekstra effektive og meget erhvervsattraktive dækning betyder, at Net1 i dag har en bred portefølje af kunder inden for, for eksempel forsyningssektoren, såsom fjernvarmeværker, spildevandsvirksomheder og vindkraftproducenter. Dette er både offentlige og private virksomheder, som alle har det til fælles, at de afhængige af en bredbåndsforbindelse af den højeste kvalitet, og derfor har opsøgt og fundet det bedste bredbånd erhverv produkt på markedet.