diy-seo

Sådan sparer du penge på SEO

SEO kan kan for mange forekomme som en stor investering, netop fordi at den ikke betaler sig hjem med det samme. Det bør ikke hindre dig i, at gøre noget ved din SEO. Derfor har vi her samlet en række tips til, hvordan du kan spare penge på SEO.

Indgå en barteraftale

Første tip til at få lavet SEO på din hjemmeside, er at indgå en barteraftale, med en virksomhed som specialiserer sig inden for SEO. En Barteraftale er i al sin simpelhed en byttehandel – og hvis du er en god forhandler, kan du undgå at skulle hive en krone op af lommen. Det kræver dog, at du selv udbyder et produkt eller en service, som din samarbejdspartner kan drage nytte af. Herunder får du et eksempel.

Beskæftiger du dig med revision, er der stor sandsynlighed for at du kan finde et online marketing bureau, som er interesseret i at indgå et samarbejde. Der er nemlig et væld af små og mellemstore marketingbureauer – mange af disse er med sikkerhed interesseret i, at spare tid og penge på revisionsydelser, mod at du får del i deres SEO-ydelser.

Tag et kursus

Har du tid og nysgerrighed nok, er der ingen grænser for hvor meget du kan lære. Der findes et utal af guides online, som beskriver hvordan du laver SEO og hvis du gerne vil have en kursus som er tilpasset til din virksomhed, kan du betale dig fra det.

Mange marketingbureauer tilbyder at holde kurser og workshops omhandlende online markedsføring. Selvom du skal bruge nogle penge på kurset, er det stadig et billigt alternativ i forhold til at få et bureau til at lave SEO for dig. Det kræver dog at du har tålmodighed og gåpåmod.

Følg en SEO-handlingsplan

Et alternativ til et kursus er at få et bureau til at udforme en SEO-handlingsplan til dig. På den måde vil professionelle lægge strategien, mens din opgave bliver at eksekvere. Dette kræver dog, at du har enten har teknisk snilde og er lærenem, eller at du har grundlæggende viden omkring SEO, ellers bliver det svært at nå i mål.

Få lavet et SEO-tjek af din hjemmeside

Føler du ikke for at investere nogle penge i SEO, men har viljen til selv at gøre noget ved din søgemaskineoptimering, så er der rigtig mange online marketing bureauer, som har udviklet værktøjer, som laver en analyse af din hjemmeside og muligheder for forbedring.

Ved en hurtig Google søgning, kan du finde et af disse værktøjer og gå i gang med at udbedre fejl og mangler på din hjemmeside. Igen, det kræver at du ikke er helt grøn indenfor faget, ellers kan der være mange mærkelige udtryk og termer som ikke giver mening.

Held og lykke med det!