Her får du fem gode grunde til at køre Audi

5 gode grunde til at køre Audi

Den tyske bilproducent er kendt og anerkendt som værende i verdenseliten indenfor produktion af luksusbiler. Lige fra den mindste Audi A1 og til den hurtige Audi RS5 får du en køreoplevelse udover det sædvanlige.

Audi tilbyder luksusbiler inden for alle bilsegmenter, hvilket inkluderer: Audi bilerne fra A1 til A8, Coupéerne og SUV modellerne med den ikoniske TT iblandt samt det nyeste skud på stammen: Den elektriske e-tron, S-modellerne, der er sportsudgaven af Audi bilerne og SUV’erne og sidst men ikke mindst de 4 RS modeller, der er de hurtigste Audi biler på markedet.

Nedenfor vil vi opliste 5 grunde til at DU bør køre Audi:

Design

Audi er velkendt for dens strømlinede og tidsløse design på bilerne. De blanke og glatte linjer som bilerne er præget af skriger af luksus og prestige. Alle ved med det samme, når de ser en Audi, fordi designet på bilerne er så unikt, hvilket bl.a. skyldes det flotte udtryk, bilen giver fra alle vinkler. Audis design er så rent, at alle kan lide at kigge på det. Af den grund er leasing af Audi også uhyggeligt populært.

Interiør

Ikke nok med at oplevelsen er fantastisk på ydersiden, så åbenbarer der sig også en verden af luksus og komfort, når du åbner døren til bilen. Der er kælet for detaljerne, og der er et hav af indvendige specifikationer. Derudover er Audi en overraskende rummelig bil, der i de fleste modeller har plads til 5 passagerer. Køreoplevelsen bliver også en tand bedre, når man finder ud af, hvor lydløst der er under kørslen i en Audi, der sikrer, at udefrakommende støj bliver minimeret.

Motorkraft

Audi har i mange år været en stor del af Le Mans serien og har derfor udviklet racerbiler, der skal generere høj fart. Samtidigt har de i udviklingen af deres personbiler også udviklet sportsudgaver og racersportsudgaver. Derfor er Audi et sikkert valg, hvad angår muligheden for at få en bil, hvor der er et stort antal hestekræfter i motoren.

Pålidelighed

Audi er en kvalitetsbil, og kvaliteten betyder også at Audi har et ry for at levere biler, der har en høj grad af pålidelighed. Derfor vil udgifterne til reparationer og generelle problemer med bilen også være minimale, da den premium pris man betaler for bilen sikrer, at kvaliteten på bilen holder i lang tid.

Frontløber for den elektriske fremtid

Audi er kommet langt i deres udvikling af elektriske luksusbiler, der skal sikre fremtiden. Med deres bud på en elektrisk SUV: Audi e-tron, så er Audi i gang med at udvikle en bil, der i fremtiden skal være blandt de bedst sælgende Audi biler.

PS. Hvis du stadig er i tvivl om, hvorfor du bør køre Audi, så skal du huske at Iron Man også kører Audi, og hvem vil ikke gerne føle sig som en superhelt bag rattet?